Stickcafé

Välkomna på Ostbitens populära Stickcafé – i ny tappning!

Torsdagar 14.00-20.30 fylls loftet i garnladan med sticktokiga människor & ostbutiken hålls öppen! Kom och sticka, ät en bit mat eller fika & prata om allt mellan himmel & jord.

Tidigare har vi haft stickcaféerna en gång i månaden men ni är så många som liksom vi uppskattar gemenskapen så nu kör vi varje torsdag tillsvidare. Det ska bli riktigt trevligt! Är du också nyfiken? Packa ner stickningen (övrigt hantverk går självklart bra!) och kom förbi!

På loftet finns möjlighet att köpa sig en enklare middag – paj, soppa eller liknande med ostar från gården och något sött. Självklart finns även kaffe, te & dryck.

Anmälan

Behövs inte göras men om ni är ett större gäng får ni gärna meddela detta. Kom även ihåg att meddela ev. allergier om det är så att ni vill äta en bit mat, detta görs senast onsdagen (dagen innan).

 

OBS! 3/10 är loftet ABONNERAT och stickcaféet den veckan är inställt. Välkommen åter veckan därpå!

 

Är ni en grupp – arbetslag, kompisgäng eller förening?

Är ni flera som tillsammans vill ha ett eget stickcafé på loftet och lite experthjälp kanske, så hör av er till ostbiten@hotmail.se och mejla antal, önskemål om datum & ev förtäring så ska vi nog få ihop en fin kväll!

Varmt välkomna!

 

CafébildGarn våryra